Tilbake til alle rapporter

Manglende belysning, skilting og fortau

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Nils Sigurd Klykken 12:25, tor. 3 mai 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Verran og Statens vegvesen region midt 5 minutter senere

Mange kvelder er gatebelysning avslått i Olav Duuns vei og opp Skogstien. I tillegg mangler vår gate, Skogstien 1a, b og c skilt som viser at det faktisk er hus der. Dette er forvirrende da neste hus i gata har adresse Skogstien 1. Til sist, det må gjøres noe for å forbedre forholdene for gående ned Olav Duuns vei. Pr. i dag er det flaks at ikke noe alvorlig har skjedd med alle bilene som står parkert der det er delvis fortau, mens andre steder hvor fortau er helt mangelvare.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ble sendt til feil kommune.

    Sendt inn av Nils Sigurd Klykken 07:36, fre. 4 mai 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter