Tilbake til alle rapporter

Overflatevannet renner ikke ned i kummen.

Publisert av Signe Sletvold 13:29, fre. 18 mai 2012

Sendt til Finnmark og Alta mindre enn et minutt senere

Det ble grav ny grøft med avløpskom. Dessverre er det ikke noe som renner ned i kommen, men ned til oss. Heldigvis var vi hjemme da vannet sto under kjellervinduet. Kontaktet kommunen til ingen nytte. Vi klarte å led vannet vekk ved å grave renner og tine vekk is med varmt vann.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:16, fre. 22 juni 2012

  • Den nedgravde kummen stikker flere desimeter opp over nivået i grøfta, så vannet forsvinner ikke dit det skal.

    Sendt inn av Ola Sletvold 23:38, ons. 4 juli 2012

  • Kum feil anlagt i forhold til terreng og snømassene å våren. Kummen som er etablert ligger over/høyere enn bunnen av grøft. Det må mye vann til for at vannet renner ned i kum. Kum og grøft er dessuten anlagt slik at den graves ned vinterstid og ikke funker når snøsmelting starter. Forslag til løsning: 1: kummens øverste ring må erstattes med en mindre slik at rist går i flukt med grøft. 2: grøf anlegges 2 meter lengre ut på sørside/ friområdet og dagens grøft kan forbli men bør gjennsås med litt jord og gress. 3: kommunen legger inn i snøryddeanbud/ vinter og vårvedlikehold at kum må måkes frem.

    Sendt inn av Snorre Sletvold 21:02, fre. 3 august 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter