Tilbake til alle rapporter

Stort hull - ødelagt/tett stikkrenne og ødelagt veimasse

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 23:46, tir. 29 mai 2012

Sendt til Tromsø og Statens vegvesen region nord 4 minutter senere

Stort hull i veien. Stikkrenna er tett eller ødelagt. Veiundermassen er oppbløtt og asfalten går i oppløsning.

Fra Tønsvikfisk til vegbommen ved Åslandet er det flere stikkrenner som er tette og grøfter som er grodd igjen. På tide å få ut fingeren.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det ble lagt noe kaldasfalt i hullet, som nå har sunket ganske langt ned, dermed er det en stor forsenkning i asfalten. Det ble ikke gjort noe med grøfta, så vannet rant/lå fortsatt på selve veibanen. I går kveld grav jeg noe i grøfta med spisspade. Det hjalp noe, men fortsatt høy vannstand i grøfta, men det renner hvertfall ikke over veien. Stikkrenna er ikke ødelagt, det er grøfta som er gjengrodd, som den er flere plasser på denne strekningen.

    Publisert anonymt 09:58, ons. 6 juni 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter