Tilbake til alle rapporter

Hullete og dårlig vei i Haugvegen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Kristina Letnes 18:50, fre. 1 juni 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Verran og Statens vegvesen region midt 5 minutter senere

Haugvegen har i lang tid vært i svært dårlig forfatning. Vegen har hatt masse hull og humper som ødelegger biler. Asfalten er så godt som i oppløsning. Nå har det blitt fylt i masse i hullene mange ganger, og jeg lurer på hvor mange ganger det skal gjøres før noen innser at hele gata trenger ny asfalt. Jeg vet det er blitt tatt opp om igjen og om igjen, og håper noen snart kan ta problemet på alvor. Det er på tide å prioritere helt vanlige gater rundt om kring, og ikke bare de mest sentrumsnære og synlige!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter