Tilbake til alle rapporter

Myrhull på løkka.

Rapportert anonymt 11:10, ons. 20 juni 2012

Sendt til Buskerud og Kongsberg 5 minutter senere

Løkka mellom Bj. Bjørnsons vei/Jonas Lies vei og Gamlegrendåsveien er etterhvert blitt ei stor myr. Området har i flere år hatt ekstremt stort tilsig av vann og blir ikke lenger klippet da det ser ut til at en gressklipper kjørte seg fast der for en stund siden. "Noen" har visst vært og sett på saken og konkludert med at det ikke var lekkasje, men et resultat av sprenging (åpnet nye vannårer?) ifm. utbyggingen på Åsen-Nord. MEN løkka er fortsatt like ubrukelig for våre barn enten det er vannlekkasje eller ikke. NOEN burde grave opp og drenert vekk dette vannet før det undregraver Jonas Lies vei fulstendig og tar seg inn i boligene som ligger rundt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Denne meldinger er oversendt Ingeniørvesnet med kopi til parkvesnet i Konsberg kommune for oppfølging. Slike meldinger vedrørende oversendes tekniske tjenester for registrering og oppfølging. Ikke alle henvendelser vil bli besvart. Saker som gjelder E-134 og R 40 er Statens vegvesens ansvar. Vi vil sette pris på om innmelder registrerer melder inn her at saken er løst

  Sendt inn av Kongsberg kommune v/Inbyggerkontakt/informasjon 14:10, ons. 20 juni 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:01, man. 23 juli 2012

 • Ingen (synlige) ting har skjedd. Nå har ungene i gata seriøst begynt å mase på at det må fikses opp der nede slik at de kan bruke løkka igjen. Det er jo _det_ slike områder er til, å bli brukt!

  Publisert anonymt 09:01, man. 23 juli 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:04, man. 20 august 2012

 • Ingen endring. Noen burde gjort det, men Ingen gjør det.

  Publisert anonymt 12:04, man. 20 august 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:06, man. 17 september 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:43, man. 15 oktober 2012

 • Har ikke skjedd noe så vidt jeg vet...

  Publisert anonymt 13:43, man. 15 oktober 2012

 • Vi har purra opp saken ved tekniske tjenester.

  Sendt inn av Kongsberg kommune v/Inbyggerkontakt/informasjon 14:24, man. 15 oktober 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:06, man. 12 november 2012

 • Ingen har gjort noe. Har heller ikke hørt at noen har tenkt å gjøre noe.

  Publisert anonymt 14:06, man. 12 november 2012

 • Det er kommet følgende tilbakemelding fra tekniske tjenester: "Vi har mottatt henvendelsen og diskutert den. Svaret må dessverre bli at kommunen ikke har kapasitet til å gjøre noe med dette nå. Vi må vurdere om det kan gjøres noe i løpet av neste barmarksesong"

  Sendt inn av Kongsberg kommune v/Inbyggerkontakt/informasjon 10:08, tir. 20 november 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:42, man. 10 desember 2012

 • Heisan...

  Nytt budsjettår - nye penger.

  Til info så har det vært barmark i hele vinter på dette området. Selv ved -20 rant det vann der!

  Publisert anonymt 15:29, man. 18 mars 2013

 • Siste melding /innspill er oversendt tekniske tjenester.

  Sendt inn av Kongsberg kommune v/Inbyggerkontakt/informasjon 13:59, fre. 22 mars 2013

 • Kan da med glede opplyse om at det ikke lenger renne vann over løkka. Det ser ut til at det hjalp å tette den lekkasjen :-) MEN jeg håper parkvesenet kommer og rydder opp. Etter flere år med rennende vann er det ikke noe brukbart areal der.. Problemet er delvis løst.

  Publisert anonymt 10:46, ons. 17 april 2013

 • Ser parkvesenet (eller Noen Andre) har vært og klippet løkka bortsett fra der hvor vannet har herjet de 3 siste årene. Der er gtresset nesten 50 cm høyt. For 3-4 uker siden lovet noen fra kommunen/parkvesenet å legge på et lass med jord der for å planere ut furene, men intet har skjedd!! Problemet er IKKE løst enda.

  Publisert anonymt 12:57, tor. 30 mai 2013

 • Noen har nå vært og ryddet det området som ble gravd opp i forbindelse med vannlekkasjen og klippet gresset. Vel og bra, men det området som lå som ei myr i 3 år er fortsatt uklippet og nå er gresset mer enn 1/2 meter høyt og det begynner å vokse andre ting der også. Dette er nærområdet vårt som ungene gjerne skulle ha brukt. Kan Teknisk etat planere ut dette området (det er dype spor etter en traktorklipper el. satte seg fast for noen år siden) og samtidig fikse gjerdet som går rundt området. Plankene er knekt og det stikker ut spisse ender flere steder. Et fotballmål hadde også vært veldig bra.

  Publisert anonymt 13:41, man. 1 juli 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter