Tilbake til alle rapporter

For grunn grøft i Heggelund

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 18:19, tir. 26 juni 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestre Slidre 1 minutt senere

Når snøsmeltinga settes i gang for fullt, er spesielt heggelund 4 A og C utsatt for overflatevann. Under vårløsninga 2010 og 2011 ble det klart for oss at grøften på oversiden av Heggelund vei (grønn strek), er for grunn og gjengrodd med dårlig fall. Dette fører til at smeltevannet tar den korteste veien over asfalten og ned til sameiet. Det samles opp vann foran inngangen til 4 A. I tillegg renner vannet nedover mot siden på boden til 4 C, hvor vannet graver seg ned bak en armert støttemur mellom 4 C og 4 H. Vannet graver opp gårdsplassen på midten og renner mot en kommunal spillvannskum. Situasjonen i 2011 medførte at vannet gravde seg ned og rund kummen. Vi forsøkte å holde vannet i sjakk, men ble nødt til å kontakte Sel kommune for å rette på spillvannskummen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette gjelder Heggelund på Otta, i Sel kommune. Karttjenesten her er ikke riktig.

    Publisert anonymt 18:22, tir. 26 juni 2012

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:08, tir. 21 august 2012

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 19:38, tir. 18 september 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter