Tilbake til alle rapporter

Biler overtreder fartsgrensen

Publisert av Rigmor Råen 09:09, man. 13 august 2012

Sendt til Buskerud og Kongsberg mindre enn et minutt senere

Bilene kjører veldig fort i Ove Gjeddes vei, jfr. tilslutning fra naboer da Politiet hadde fartskontroll tidligere i sommer.Jeg foreslår en fartsdump like ved buss stoppet ved Jacob Langes vei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har foretatt fartsmåling med vår radar i Ove Gjeddesvei og det er liten tvil om at fartsnivået på veien er langt over fartsgrensen på 50 km/t. Det pågår et arbeid i samarbeid med Statens vegvesen i forbindelse med at Ove Gjeddesvei skal benyttes som omkjøringsvei. Kryssing fra busslommen du nevner er allerede et punkt som er diskutert og hvor tiltak vurderes. Det er ikke tillatt å anlegge fartshumper der fartsgrensen er 50 km/t, så da må fartsgrensen senkes til 40 eller 30.

    Vi tar med oss ditt innspill i det videre arbeidet.

    For Seksjon vei og park

    Sendt inn av Inger Kristine Lorås 12:35, tor. 23 august 2012

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:35, tir. 11 september 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter