Tilbake til alle rapporter

Farlig veg for skolebarn

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Ronny Hansen 19:54, fre. 24 august 2012

Sendt til Statens vegvesen region øst og Grue mindre enn et minutt senere

Er det ikke mulig å få et tryggere alternativ for skolebarn frem til busslommene ved Nybakk. Det er livsfarlig å gå på riksvegen da ingen overholder 60 engang. Barn på 6, 8 og 10 år er ikke trygge i det hele tatt her. Føler at noe må gjøres, og hva med men merket overgang mellom busslommene? Samt etter at det kom ny asfalt har mn klart å gjøre nedkjøringen til oss ( rett ved kommuneskiltet) for bratt, slik at bilen skraper nedi konstant. Her må det høvles ned for å unngå skader.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Du bør ta kontakt med Statens vegvesen. E-postadresse: firmapost-ost@vegvesen.no Telefonnummer:815 22 000. Jeg kunne videresendt meldingen, men de bør snakke med deg, og du har ikke lagt inn noen kontaktinfo.

    Sendt inn av Dag Haugen 08:24, man. 27 august 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter