Back to all reports

Fartsregulerende tiltak

Reported in the Annet category by Laila Alexandra Kaasa-Johansen at 22:46, fre. 21 september 2012 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Østfold and Halden 3 minutes later

Vi har et veldig problem i Felttogsveien i Tistedal hva angår farten folk kjører i gjennom boligfeltet. Her har det endelig blitt satt ned til 30 fra 50 kmt, men dette overholdes sjeldent. Veien benyttes som gjennomkjøringsvei og er svært trafikkert. Flere boliger har direkte adkomst fra gårdsplass til Felttogsveien, det er flere sideveier og veien benyttes som skolevei. Den er såpass smal at to biler sliter med å møtes og det er ikke fortau. Har ved flere anledninger vært i kontakt med kommunen uten at dette har ført noe sted.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 01:07, lør. 20 oktober 2012

  • Har informert om dette problemet i 3 år uten at det har blitt gjort noen målinger/utbedringer. Halden kommune satte ned fartsgrensen i tettbebygde strøk fra 50 til 30 kmt i fjor høst, men dette var ikke en direkte følge av klager angående trafikken i Felttogsveien. Problemet har heller ikke bedret seg etter dette.

    Posted by Laila Alexandra Kaasa-Johansen at 01:07, lør. 20 oktober 2012

  • Still open, via questionnaire, 07:43, man. 19 november 2012

  • Still open, via questionnaire, 13:50, tir. 18 desember 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?