Tilbake til alle rapporter

Lov til å kjøre til rundkjøringa når du kommer på veien mellom Maxi og Mega for alle kjøretøy?

Rapportert anonymt 20:46, lør. 12 mars 2011

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 4 minutter senere

Lurer på om det er lov for også andre enn busser til å kjøre til rundkjøringen i retning fra Vegamot-krysset v. Megaen. Ser at det er mange som kjører gjennom den såkalte bommen. Det står en skilt ved "bommen". Den er vanskelig å se når du kjører i retning "bommen". Håper å få avklaring om det er kunn bussen som har lov til å passsere Voll Studentby holdeplass til rundkjøringen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Såvidt jeg kan huske er det skiltet med "forbudt for motoriserte kjøretøy" begge veier. Så lenge skiltingen ikke er endret er det fortsatt forbudt å kjøre gjennom. At bommen er ute av funksjon endrer ikke noe på trafikkreglene.

    Sendt inn av a-jay 12:33, man. 14 mars 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter