Back to all reports

Bjellandsvegen

Reported in the Hull i vei category anonymously at 10:51, tor. 10 januar 2013 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Karmøy and Statens vegvesen region vest 4 minutes later

Bjellandsvegen er, som dei fleste vegane på Stord (og elles på Vestlandet), i ELENDIG stand. OG... Det hjelp IKKJE å prøva å lappa holene!! Det er dei svært flinke til å gjera, men ein treåring hadde klart å få til ein jamnare overgong frå gamal til ny asfalt enn dei som skal kunna faget sitt. Kva skjedde med yrkesstoltheten? Det som er naudsynt i slike tilfeller, er å leggja ny asfalt i heile breidda i staden for at det ligg små svarte flekkar med ny, grov asfalt som forsvinn etter ei veka eller to! Dette resulterar sjølvsagt i at det som ein gong var eit hol i vegen no er vorte eit stort hol i vegen. Og snøballen berre fortset å rulla. Dinest er det berre å ta for seg veg etter veg for bilane våre vert øydelagde av kjerrevegane, og verkstadrekningane vert skyhøge. Skal me kanskje, slik bilistane i England har høve til, levera inn verkstadrekningane saman med bilete av til dømes holet i vegen som øydela bilen, til kommunen i framtida? Lukke til.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:30, tor. 7 februar 2013

  • Still open, via questionnaire, 13:04, tor. 7 mars 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?