Tilbake til alle rapporter

Port ved gangvei

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 13:34, man. 14 januar 2013; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Våler og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Atter en gang gjelder dette port ved gangvei opp fra rv.120. v/Ileveien-Denne ble låst etter forrige gang jeg skrev om det, men to dager etterpå ble det strødd .Vedkommende som gjør det, gidder ikke å låse/lukke etter seg, slik at nå står den åpen.Igår ettermiddag var det en nestenulykke der, da en gutt på spark nesten ble truffet av en bil der.Kan dere få vedkommende som BRØYTER/STRØR TIL Å LUKKE ETTER SEG. Tror ikke det tar mer enn ca. halvminuttet å gjøre det . På forhånd takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:39, man. 11 februar 2013

  • Melding registrert tidligere.

    Sendt inn av Erik Nilsen 12:26, tor. 9 oktober 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter