Tilbake til alle rapporter

Oversvømmelse/

Publisert av Bjørnar Larsen 13:54, ons. 27 februar 2013; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nordland og Vågan 1 minutt senere

Legger inn denne henvendelse på vegne av min mor Erna Larsen Ulvåg, 8328 Storemolla. Kommunenr. 1865, G.nr. 38, b.nr. 20. De siste dagers nedbør har resultert i at store mengder veigrus og slam har blitt ført med overflatevannet langs den kommunale veien i Ulvåg og inn på hennes gårdsvei og videre inn på eiendommen. Dvs gressplener og betong trapper mv. Se vedlagte bilde. Det er så langt ikke registrert vanninntregning i boligen, men det er nok tilfeldig at dette ikke har skjedd. Det samme skjedde i 2012, men i noe mindre grad. Den gang ryddet hun selv opp i dette, men nå må noe gjøres for å ordne dette på en skikkelig måte. Det første som må gjøres er at området befares. Dette bør gjøres omgående. Vil være rart om det ikke er skader på den kommunale veien også. Så snart snøen forsvinner må all grus og slam fjernes fra gårdsveien og eiendommen forøvrig. Deretter må det gjøres tiltak på den kommunale veien slik at man unngår at dette skjer igjen. Forventer at noen ser på dette og at jeg får en tilbakemelding så fort som mulig på hva som blir gjort.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:08, fre. 29 mars 2013

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:28, man. 29 april 2013

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:39, man. 27 mai 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter