Back to all reports

Manglende gangfelt

Reported in the Trafikkskilter category anonymously at 15:40, tor. 14 mars 2013

Sent to Randaberg and Statens vegvesen region vest 5 minutes later

Gangfeltet i krysset Fjellheimveien/Fjellprydveien er nesten utvisket og har kun gangfeltskilt på en side av veien. Håper også at dette gangfeltet kan bli opphøyet da det kjøres fort i Fjellheimveien til tross for 40 sone. Spesielt kjører bussen fort og mange barn har denne veien som skolevei. Håper gangfeltet kan oppgraderes og at farten i Fjellheimveien settes til 30 km/t gjerne med flere fartsdempende tiltak.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Still open, via questionnaire, 18:31, tor. 11 april 2013

 • Oppmaling av gangfelt vil bli gjennomført vår/sommer 2013.Det foreligger ikke planer for å etablere opphøyd gangfelt her.

  Hilsen Randaberg kommune

  Posted anonymously at 11:23, tir. 7 mai 2013

 • Svaret fra Randaberg Kommune løser bare deler av problemet. Nymalte striper er på plass - men ingenting hindrer/demper farten i Fjellheimveien ref bilde av et par lave nytteløse bussputer. Bussen har stor fart ned bakken her - og løsningen med gangfelt, bussholdeplass og veikryss på et og samme sted er helt håpløs og trafikkfarlig. Det samme er fartsgrensene som kommunen ikke svarer på. Håper fortsatt farten kan settes ned til 30 km/t for hele Fjellheimveien - forstår ikke hvorfor det skal være 30 kun i øverste del av veien - men ikke der gangfeltet og barnehagen ligger...

  Posted anonymously at 15:26, ons. 15 mai 2013

 • Endelig 30 sone her etter over 20 år med etterspørsel om dette hos kommunen! MEN vi ønsker/trenger fortsatt fartsdempende tiltak her utover de to latterlige små bussputene som er i Fjellheimveien pr idag. Her må det komme opphøyde gangfelt som demper farten i bakken betraktelig - mange barn har skoleveien sin her og må krysse veien for å komme til gang og sykkelveien - på sikt burde vei og gangvei byttet plass. Vi ser daglig bilister som kjører for fort både her og i Ryggveien i 30 sonen. Tenk om vi kunne fått humper a la Randaberg sentrum - som duger. Vi håper fortsatt at våre barn snart blir prioritert.

  Posted anonymously at 23:49, lør. 20 mai 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?