Tilbake til alle rapporter

Manglende gangfelt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 15:40, tor. 14 mars 2013

Sendt til Randaberg og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Gangfeltet i krysset Fjellheimveien/Fjellprydveien er nesten utvisket og har kun gangfeltskilt på en side av veien. Håper også at dette gangfeltet kan bli opphøyet da det kjøres fort i Fjellheimveien til tross for 40 sone. Spesielt kjører bussen fort og mange barn har denne veien som skolevei. Håper gangfeltet kan oppgraderes og at farten i Fjellheimveien settes til 30 km/t gjerne med flere fartsdempende tiltak.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Still open, via questionnaire, 18:31, tor. 11 april 2013

 • Oppmaling av gangfelt vil bli gjennomført vår/sommer 2013.Det foreligger ikke planer for å etablere opphøyd gangfelt her.

  Hilsen Randaberg kommune

  Publisert anonymt 11:23, tir. 7 mai 2013

 • Svaret fra Randaberg Kommune løser bare deler av problemet. Nymalte striper er på plass - men ingenting hindrer/demper farten i Fjellheimveien ref bilde av et par lave nytteløse bussputer. Bussen har stor fart ned bakken her - og løsningen med gangfelt, bussholdeplass og veikryss på et og samme sted er helt håpløs og trafikkfarlig. Det samme er fartsgrensene som kommunen ikke svarer på. Håper fortsatt farten kan settes ned til 30 km/t for hele Fjellheimveien - forstår ikke hvorfor det skal være 30 kun i øverste del av veien - men ikke der gangfeltet og barnehagen ligger...

  Publisert anonymt 15:26, ons. 15 mai 2013

 • Endelig 30 sone her etter over 20 år med etterspørsel om dette hos kommunen! MEN vi ønsker/trenger fortsatt fartsdempende tiltak her utover de to latterlige små bussputene som er i Fjellheimveien pr idag. Her må det komme opphøyde gangfelt som demper farten i bakken betraktelig - mange barn har skoleveien sin her og må krysse veien for å komme til gang og sykkelveien - på sikt burde vei og gangvei byttet plass. Vi ser daglig bilister som kjører for fort både her og i Ryggveien i 30 sonen. Tenk om vi kunne fått humper a la Randaberg sentrum - som duger. Vi håper fortsatt at våre barn snart blir prioritert.

  Publisert anonymt 23:49, lør. 20 mai 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?