Tilbake til alle rapporter

Øderlagt veg !

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 17:25, tir. 2 april 2013 ; (det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Meldal og Statens vegvesen region midt 4 minutter senere

Jeg bor i østmovegen,på ranheim i trondheim, vi har blitt låvet asfalt i 10 år av kommunen, men ser aldri til denne asfalten, denne gater er virkerlig ILLE, jeg har ikke sett noen gate med like store problemer i trondheim, det er en grusveg, eller mer en gjørmeveg, det finnes ingenting annet enn hull i vegen, jeg kjører en forhåndsvis lav bil ( orginalt, ikke senket) som gjør at når jeg kjører i 5 km/t så tar jeg nedi med framfangeren på bilen, framfangeren min er øderlagt pga denne vegen, og kommunen gjør ingenting med det, vi selv bruker våre egene penger på grus for og tette hullene i vegen, men det sier seg selv at når vegen er så ille så holder grusen til neste regnbyge før den igjenn forsvinner, virker som om kommunen bare har satt denne vegen ut av sitt system, med tanke på at alle andre veger i området nå er blitt lagt asfalt på, dette er ett STORT problem, vegen er vell kansje 500 meter lang, tror pengene for denne vegen er svært lite i forhold til gleden det vil gi, og ikke minst alle pengene og tiden vi må bruke på grus, bilvask, vasking av hunder og katter, vasking av ytterganger etter skoene. osv osv... håper virkerlig denne vegen blir ordnet !

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?