Tilbake til alle rapporter

Smal og farlig skoleveg

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 19:28, tir. 2 april 2013

Sendt til Statens vegvesen region midt og Inderøy 2 minutter senere

Her er det laget en helt ny veg til Sakshaug skole som er så smal at skolebussene ikke klarer å møtes, i hvertfall om vinteren, uten å kjøre med det ene hjulet oppå fotgjengerfeltet hvor elevene går. Det er heller ikke mulig å møtes personbil og buss i svingen mellom 761 og skolen. I enden av denne skolevegen er det en rundkjøring, hvor bussene snur, og en av vegene inn i denne rundkjøringen er faktisk en gangveg, og det har vært flere farlige situasjoner der barna har kommet veldig nær skolebussene. (Her er ikke kartet oppdatert på fiksgata mi.no)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommunen er informert pr. 2/3-13

    Publisert anonymt 12:05, ons. 3 april 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter