Tilbake til alle rapporter

Store telehiv / dårlig veg

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 19:44, tir. 2 april 2013

Sendt til Statens vegvesen region midt og Leksvik mindre enn et minutt senere

Der hvor merket er på kartet, er det et voldsomt og bratt telehiv som er ca 30cm, hvor man er nødt å kjøre veldig sakte. Ellers er 755 veldig dårlig fra Leksvik og til kommunegrensen mot Inderøy, med telehiv , og humper som ser ut som telehiv bare at de er der hele året pga dårlig og nedklemt bunn i vegen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vegvesenet har , pr. 3/3-13 , vært i kontakt med driftsentreprenør Veidekke industri as som skal sørge for at telehivet ved stikkrenna blir utbedret/skiltet. Når det gjelder standarden på Fv 755 så blir det et noe mere omfattende prosjekt, som det foreløpig ikke er bevilgninger til, sier vegvesenet.

    Publisert anonymt 12:13, ons. 3 april 2013

  • Masse i vegen er skiftet, og ny asfalt lagt. Problem løst.

    Publisert anonymt 13:13, tir. 1 oktober 2013, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter