Back to all reports

Kommunal vei Brevikstranda

Reported in the Hull i vei category anonymously at 14:56, søn. 7 april 2013

Sent to Rauma and Statens vegvesen 4 minutes later

Kommunal vei langs Brevikstranda er i elendig forfatning med dype huller . Det er nå total mangel på vedlikehold. Rauma kommune som har ansvaret for vedlikeholdet av vegen, er totalt fraværende. Vil sterkt anmode at anvarlige ved teknisk etat foretar en befaring (gjærne med sin privatbil) for virkelig å se tilstanden. Grusdekket er etter siste års vedlikehold en blanding av leire og finsand med resultat at kjøretøy blir tilgriset med det minste nedbør. Etterlyser tiltak og at asfalt langs denne vegstrekning snart kommer på prioriteringslista.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Still open, via questionnaire, 18:08, man. 6 mai 2013

 • Vedlikeholdet er det samme som tidligere.
  Lapping i form av traktor med montert skrape - i et forsøk å reparere standarden da med å fylle finsanden/leiren i hullene.
  Dette til liten nytte da hullene er tilbake etter kort tid.
  Med en ny sesong med veistøv og søle har vi som bur langs denne veistrekning fått mere enn nok, og vil ha ha bekreftelse fra kommunalt hold på at vi nå endelig kommer øverst på prioriteringslista for fast dekke.
  Vil tro med fast dekke vil og kommunen ha gevinst på dette, i et tidsperspektiv med tanke på vedlikehold. Kun hatt interesse av å sett regnskap medgått til årlig vedlikehold på denne veistrekning kontra fast dekke med en tidshorisont på 15-20 år..

  Posted anonymously at 18:08, man. 6 mai 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?