Tilbake til alle rapporter

Biler og traktorer kommer i stor fart

Publisert av Torbjør Ertzeid Opsahl 21:17, ons. 17 april 2013

Sendt til Vest-Agder og Søgne 3 minutter senere

Området rundt høllesanden blir mye brukt som gangtrase for mange søgneværinger, særlig ett at den nye gangstien til åros åpnet. I tillegg er selve høllesanden et populært friluftssted hvor barn ofte befinner seg nærme veien. Det bor også familier i husene bak med små barn. Desverre skjer det meget ofte at biler og også store traktorer kommer kjørende i stor fart langs høllesanden bilvei. Dette skjer både tidlig og sent. For å forhindre alvorlige ulykker foreslår jeg at man er føre var, og lager fartsdumper langs høllesanden for å dempe farten, og at det ved inngangen til høllesanden settes opp "barn leker" skilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Henvendelsen din er videreformidlet til Søgne kommunes ingeniørvesen, som vil ta med denne meldingen når de vurderer nye trafikksikringstiltak.

    Med vennlig hilsen Servicetorget, Søgne kommune

    Sendt inn av Servicetorget 09:51, fre. 19 april 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter