Tilbake til alle rapporter

Hull i veikryss

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:36, ons. 24 april 2013; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Strand og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Det er nå flere hull i krysset Askevegen/Raunevegen. Hullene er mellom 30-50 cm i diameter, og kan forårsake trafikkfarlige situasjoner da bilistene legger seg i motsatt kjørefelt for å unngå dem. Krysset er preget at flere utbedringer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:12, ons. 22 mai 2013

  • Det rapporterte hullet ble fylt med asfalt samme dag. Dessverre er krysset nå et lappeteppe av tidligere korrigeringer, og et nytt hull oppsto kort tid etter.

    Selv om det skal gis applaus for kort responstid skulle jeg gjerne sett en mer langvarig fiks. Som nevnt har krysset blitt utbedret gjentatte ganger, noe det nå er preget av.

    Publisert anonymt 11:12, ons. 22 mai 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter