Tilbake til alle rapporter

Nedre Baneveien

Rapportert anonymt 20:34, man. 29 april 2013

Sendt til Buskerud og Kongsberg 1 minutt senere

1. Gangveien nederst på Baneveien opp til City er ikke feiet for grus. 2.Det ble for vel en uke siden tagget på murene inn til privateiendommene nederst på Baneveien (nr 6-10)/begynnelsen av Eikerveien. Har selv prøvd å fjerne men lyktes ikke godt nok. Skrev mail om dette til postmottak, kommunen for 5 dager siden, intet svar. 3. Det kjøres alt for fort på Baneveien, Fartshumpene er ikke til nytte. Humpene burde vært mye større, hastigheten burde vært satt ned til 30 km/t (som det var en kort tid), skilt med elektronisk fartsangivelse kunne settes opp, og/eller gjennomførelse av hyppige radarkontroller. UP satte opp radar for å prøve ut sist sommer, det er eneste livstegn vi har sett fra UP. Fartsovertredelsene på Baneveien virkelig alvorlig. Ofte kjører bilene i 60-70 km/t, og på øvre del av Baneveien er 90 km/t ingen sjeldenhet. UP fortalte meg at de hadde fått mange klager. Hvorfor gjøres det ikke noe? Kommunen bes videresende denne klage til de rette instanser. 4. Snøen er nå borte. Denne vinter, i likhet med tidligere vintre, ble det laget en stor snøhaug nederst på jernbaneområdet. Derved var det umulig å gå på den siden av Baneveien nedover mot undergangen. Folk tvinges ut i gaten over en høy brøytekant, og det er farlig. Det bør ikke gjenta seg neste vinter. 5. Klokken på Knutepunktet går 2-3 min for fort. Slik har det vært etter reparasjonen for vel to år siden. Jeg meldte da fra til kommunen, men fikk til svar at det kan være lurt at den går for fort. En slik klokke skal gå korrekt. Det har vært svakere lys i den i 1/2 år, mulig har det gått en pære. Hilsen Arne Svilaas, Banev 10

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Punkt 1: Kongsberg kommune har en avtale med firmaet Bryn AS mht til feiing av kommunale gater og torg. De legger opp jobben etter egen vurdering, men skal prioritere hovedgjennom-fartsårer inkl gang og sykkelveier der trafikken for biler og syklister er størst.Ellers ligger det i avtalen at de skal være ferdig med arbeidet innen 17. mai Punkt 2: Tagging på privat eiendom har ikke Kongsberg kommune noe ansvar for. Punkt 3: Baneveien er fylkesvei og derfor Statens veivesen sitt ansvar. Denne rapporten er også vidersendt ditt. Nå det gjelder å overholde fartsgrensen er dette noe som må meldes til politiet. Punkt 4 Er tatt til etterretning, både i forhold til om dette er oppsamla snø etter måking av Baneveien (Statens veivesen) eller gangstien (Kongsberg kommune) Punkt 5: Ansvaret for klokken på Knutepunktet ligger hos Knutepunktet Kongsberg KF, melding sendes leder der.

  Sendt inn av Kongsberg kommune v/Inbyggerkontakt/informasjon 14:30, tor. 2 mai 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:14, tor. 30 mai 2013

 • Kun pkt. 1 er ordnet. Om de andre punktene har jeg ikke fått noen reaksjon. Det verste er den høye farten på Baneveien: de fleste setter opp høy fart så fort de kommer ut av svingen ved Eikerveien 1 på vei nordover, og når de kjører sydover fra Withs gate. Kommunen har et medansvar for å rette på disse farlige trafikkforholdene.

  Publisert anonymt 19:14, tor. 30 mai 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:47, tor. 27 juni 2013

 • Pkt 2: Det tagges fortsatt.
  Pkt 3 og 5 uløst. Pkt 4: Ingen kommentar fra kommunen om hvordan de skal forholde seg til dette problemet neste vinter.

  Publisert anonymt 23:47, tor. 27 juni 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:39, fre. 26 juli 2013

 • Fortsatt ikke svar fra kommunen på pkt. 2,3 og 5. 1 og 4 gjelder ikke nå. Er det ingen tar ansvar for å gjøre noe med den høye farten på Baneveien?

  Publisert anonymt 07:39, fre. 26 juli 2013

 • Vi kan bare vise til vårt første svar som også omhandler punktene 2, 3 og 5. Og også fartsproblematikken på Baneveien er nevnt. Det er allerede etablert fartshindringer der. Eventuelt utvide dette med sjikaner el. må besluttes og bekostes av statens vegvesen. Når det gjelder deponering av brøytesnø er det avhengig av snømengde og noe en eventuelt får komme tilbake til når snøen kommer

  Posted by Kongsberg at 11:39, fre. 26 juli 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:32, fre. 23 august 2013

 • Pkt 3: Hvor lenge skal råkjøringen på Baneveien, både nedre og øvre del, få fortsette?
  Pkt 5: Er det så vanskelig for kommunen å finne ut at klokken går ca 3 min for fort?

  Denne nettsiden til kommunen har liten hensikt. Det skjer jo ikke noe. Hvordan skal man ellers si fra? Vanlig e-mail? Vanlig brev? Telefon?

  Publisert anonymt 08:32, fre. 23 august 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:26, fre. 20 september 2013

 • Som før nevnt: pkt 2,3 og 5 uendret. Pkt 3 er det verste.

  Dessuten kan nevnes at sykkelfeltmarkeringen på Baneveien er nesten visket bort, særlig i sydgående retning. Kongsberg skal være en sykkelby!

  Publisert anonymt 09:26, fre. 20 september 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:30, lør. 26 oktober 2013

 • Pkt 3 og 5 gjøres det fortsatt ikke noe med. Ikke interessant for kommunen?
  Nytt spørreskjema hver 4. uke, og jeg melder fra at problemene ikke er løst. Ingen reaksjon, så derved kutter jeg ut nett-tjenesten fra kommunen i disse sakene.

  Publisert anonymt 08:30, lør. 26 oktober 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter