Tilbake til alle rapporter

Maglene grøft og avløp.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Esben Roll Valen 18:51, tor. 2 mai 2013

Sendt til Statens vegvesen region nord og Ibestad 4 minutter senere

Langs etter Årsandveien fra Trekanten og ned til bebygelsen er det ikke grøft langs med veien. I løpet av meldværsperiodene om vinteren danner det seg mye is på veien og det blir dype spor. Det ligger vann på veibanen heile våren og det er vanskelig å gå tørskod etter veien. Smelte vannet som kommer langs etter veien render inn på gårdsplasene og føre til unødvendig mye vannsøl og ekstra arbeid for beboerene langs med veien. Det er på tid at det blir gravd grøft langs med veien for å lede bort smelte- og regn vann. Samt at det blir suplert med en oppsamlings kumme på øst side av veien der det legger seg STORE baseng med vann. Som så fyller opp innkjøringer, eiendomer og kjellere med smelte vann.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er ikke utført noe vedlikehold langs etter denne veien.

    Sendt inn av Esben Roll Valen 00:38, fre. 28 juni 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter