Tilbake til alle rapporter

Sagbråtenfeltet aurdal

Rapportert av FiksGataMi4Android i kategorien Hull i vei anonymt 22:08, søn. 26 mai 2013

Sendt til Nord-Aurdal og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Nå har vi ventet tålmodig i årevis, jeg har levert underskrifter fra samtlig beboere i feltet til teknisk sjef og fått løfter om utbedring av veien, jeg har fått bekreftet av Kolo om at de SKAL og hadde planer om å ta veien før 17 mai, faktisk var Sagbråtenfeltet det som lå FØRST på listen over veier som skulle tas her i valdres, men av en eller annen grunn så sitter det en kommunalt ansatt og trenerer selve ordren. Kan dere si til vedkommende at han kan ta seg en tur og se selv på veien så får han nok satt dette på dagsplanen snarest. Veien her er ufremkommelig, jeg har faktisk problemer med å komme frem her, uten å dra understellet på bilen langs bakken, og det er blitt gravd i veien, og ikke noenting er blitt gjort i ettertid for å få det bra. Veien har mer humper enn de største fartsdumpene, Og med hull og dumper så å kjøre på 1.gir med gangfart er for fort her. Jeg er redd at mange allerede har ødelagt biler her, og mer ødeleggelser kommer det til å bli her. Jeg regner med at Kommunen tar mine reperasjoner på knekte fjærer og ødelagte støtdempere og at plasten som er under bilen er knekt, grunnet denne veien. jeg kjører her daglig og posten kjører her daglig og vi har vært mer enn nok tålmodige på denne saken her. Regner med at dere kommer tilbake til meg, hvis ikke får jeg dra frem avisen og evt be de som bor i feltet her om å stoppe sine kommunale utbetalinger til dette er fikset. Med over 5 ÅRS tålmodighet- Torbjørn Røstelien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Løst.

    Publisert anonymt 20:07, søn. 2 juni 2013, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter