Tilbake til alle rapporter

Manglande skilting i kryss

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Lars Ola Eide 01:29, man. 22 juli 2013

Sendt til Vik og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Når ein kjem frå retning Vikafjellet og ned gjennom Vik sentrum, så kjem dette krysset brått på. Plutseleg svingar denne hovudvegen 90 gradar til høgre, medan ein mindre veg med vikeline tek av til venstre. Her kunne det vore greitt med ekstra skilting, både føre og i krysset, som seier vegnummer, og kva for ein av dei som nett er eit framhald av RV13.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Har fått svar, og ein representant for Statens Vegvesen har sett på krysset. I fylgje sakshandsamaren skal det kome opp betre skilting så fort det let seg gjera, så eg vil tru dette er utført. Eg sjølv har ikkje hatt høve til å køyre gjennom Vik i det siste, og veit dimed ikkje om det verkeleg er på plass.

    Sendt inn av Lars Ola Eide 05:42, tir. 20 august 2013

  • Eg syner til siste oppdatering.

    Sendt inn av Lars Ola Eide 17:14, tir. 17 september 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter