Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerovergang

Publisert av Camilla Eilertsen 14:23, man. 12 august 2013

Sendt til Nordland og Vågan 1 minutt senere

Mange små skolebarn må krysse E10 for å komme over til gang/sykkelsti på andre siden av veien. Tungtrafikken holder ca 70 Km/t her da de akkurat har kommet ut av tunnelen. De slakker ikke av til 50 km/t før de kommer til brannstasjonen lenger ned. Vi ønsker en fotgjengerovergang slik at barna kan krysse gaten uten å risikere livet sitt. Det er forøvring dårlig sikt ut fra Innstadvika og er også behov for skogrydding på venstre side av E10 mot øst. Oppsummering: ingen sikt ut av innstadvika og inn på E10. Ingen fotgjengerovergang eller annen skilting. De fleste hustandene i denne veien har skolebarn i 1-4 klasse.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:39, man. 9 september 2013

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:44, ons. 9 oktober 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter