Tilbake til alle rapporter

Dårlig arbeid stikk gjennom vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Tor Hugo Nilsen 10:33, tor. 17 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Øksnes 1 minutt senere

Da vegvesenet la nye stikk gjenn om veien mellom Myre og Alsvåg, for snart 30 år siden, fyllte de opp med stenmasse over stikkene. Dette gjør at veien (myra)fryser på begge sider fryser opp om vinteren mens stikket ligger igjen. Dette lages store "telehiv" på flere steder langs denne veistrekningen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veien er en fylkesvei. Saken må sendes til Statens vegvesen ikke til Øksnes Kommune

    Sendt inn av Tor Hugo Nilsen 13:16, tor. 14 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:16, tor. 14 april 2011

  • En god del av veinettet her ligger på myr. Tidligere innførte myndighetene vektrestriksjoner i teleløsningen for å spare veiene. Etter at EU er kommet inn i styre og stell av Norge er det blitt forbudt å begrense akseltrykket på våre veier. Dermed blir asfalt og vegundellag fortere ødelagt

    Sendt inn av Tor Hugo Nilsen 08:07, fre. 13 mai 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:07, fre. 13 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter