Tilbake til alle rapporter

Parkering som sperrer gaten

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 08:53, ons. 30 oktober 2013

Sendt til Sola 1 minutt senere

Veien opp til Kjerrbergliå passerer KJerrberget Terrasse i en 90 graders sving. Gaten er i utgangspunktet så smal at det er vanskelig for to biler å møtes til vanlig, men det går greit. Fra den krappe svingen og opp bakken står det konstant biler parkert. Disse gjør det vanskelig for beboere å passere, på vinterstid er det nesten umulig og det finnes ikke en brannbil som er liten nok til å komme forbi. Dette gjør at fortauet må tas i bruk for å passere. På vinterstid byr dette på utfordringer da forsøk på å komme opp på fortauet med to dekk ofte feiler, med det resultat at en da sklir ned i veien igjen. Bakken er bratt og det kommer til å ende med uhell. Det verste er egentlig tanken på at utrykningskjøretøy har problemer med å komme forbi. Hadde det vært mulig å få opp skilt med parkering forbudt, evt med markering i veien i tillegg, med sanksjonsmuligheter overfor de som allikevel velger å trosse forbudet? Den omtalte parkeringen starter som regel på det oppmerkede området i vestre bildekant og går enkelte ganger helt opp bakken og rundt svingen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:09, ons. 27 november 2013

  • Har fått tilbakemelding fra Sola kommune om at et slikt ønske/krav bør undørstøttes av en velforening eller en underskriftskiste fra naboene. Jeg har satt velforeningen på saken.

    Publisert anonymt 09:09, ons. 27 november 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter