Tilbake til alle rapporter

Hull og sporete vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 10:51, tor. 17 mars 2011

Sendt til Nes 3 minutter senere

Hull/humper i veien og sporete fra auli til årnes, (nedre hagavei). Aulivegen fram til krysset ved Betel er sporete. 175 er helt
forferdelig etter undergangen på nedre hagavei og fram til årnes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette er fylkesveg og det er ikke stort vi i kommunen kan gjøre. Vi har sendt en bekymringsmelding til Statens Vegvesen og anbefaler også andre alle andre og gjøre det samme.

    Ring 175 eller send mail til firmapost-ost@vegvesen.no

    Sendt inn av Martin Martinsen 13:38, tor. 17 mars 2011

  • Statens vegvesen har lappet en del huller.. men ikke bra nok. Fortsatt er denne vegen som en berg og dal bane. Skal Fiks Gata mi ha et liv må dere sørge for at rett mottaker får meldingen. Meldinger vedr. riks og fylkesveger bør bli sendt direkte til statens vegvesen og ikke til kommunen. Denne siden gir en falsk trygghet så lenge meldinger ikke kommer frem til rett mottaker.

    Publisert anonymt 23:28, lør. 26 mars 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:56, tor. 14 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter