Tilbake til alle rapporter

Myrabakken har blitt en livsfarlig vei

Publisert av Terje Fremmerlid 23:38, fre. 1 november 2013

Sendt til Ålesund og Møre og Romsdal 2 minutter senere

For oss som bor i Myrabakken har det nærmest blitt en risikosport på grunn av tullkjøring av de idiotene som tror de vinner tid ved å ta "snarveien" gjennom gamle Myrabakken når det er litt trafikk på nyveien. Slik det er nå, med denne tullkjøringen og det faktum at bussene kjører her (til tross for at så godt som ingen går på eller av her) er det overhode ikke trygt å ferdes her. I hvert fall ikke for barn som skal til og fra skole. SETT NED FARTSGRENSE til Max 30 km/t og fartsdumper, eller sett opp fysisk sperre for å unngå gjennomkjøring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter