Back to all reports

Lyktelys virker ikke i Fjellprydveien

Reported in the Gatelys category by Odd Egil Flokketveit at 20:59, søn. 1 desember 2013 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Randaberg and Statens vegvesen region vest less than a minute later

Bor i Fjellprydveien 12. Gatelysene som kommer på om kvelden har ikke virket i hele år. Det er virkelig skummelt for ungene, og vanskelig å se mennesker når der regner og er mørkt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 21:58, søn. 29 desember 2013

  • Jeg sendte først melding om problemet til Randaberg Kommune. Fikk da beskjed om at de ikke hadde noe med dette, så jeg fikk en link slik at jeg kunne melde problemet direkte til Lyse. Fikk da nesten samme svar hos Lyse, at de ikke hadde noe med dette, men at det var Vegvesenet som hadde ansvar for disse lyktestolpene. Etter at jeg sendte melding om prblemet til dere (Vegvesenet) har ingenting skjedd. Det er fremdeles like mørkt, og svært vanskelig å se personer i mørket. Spesielt når det regner, og det har det gjort konstant i hele november og desember. Jeg er fremdeles sikker på at om ikke noe gjøres med lyset i feltet de nærmeste dagene, vil det skje en ulykke, da det er svært mange unger som er ute å går. Spesielt om morningen når de er på vei til skolen. mvh Odd Egil Flokketveit. Fjellprydveien 12. Randaber.

    Posted by Odd Egil Flokketveit at 21:58, søn. 29 desember 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?