Tilbake til alle rapporter

Lyktelys virker ikke i Fjellprydveien

Rapportert i kategorien Gatelys av Odd Egil Flokketveit 20:59, søn. 1 desember 2013 ; (det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Randaberg og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Bor i Fjellprydveien 12. Gatelysene som kommer på om kvelden har ikke virket i hele år. Det er virkelig skummelt for ungene, og vanskelig å se mennesker når der regner og er mørkt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 21:58, søn. 29 desember 2013

  • Jeg sendte først melding om problemet til Randaberg Kommune. Fikk da beskjed om at de ikke hadde noe med dette, så jeg fikk en link slik at jeg kunne melde problemet direkte til Lyse. Fikk da nesten samme svar hos Lyse, at de ikke hadde noe med dette, men at det var Vegvesenet som hadde ansvar for disse lyktestolpene. Etter at jeg sendte melding om prblemet til dere (Vegvesenet) har ingenting skjedd. Det er fremdeles like mørkt, og svært vanskelig å se personer i mørket. Spesielt når det regner, og det har det gjort konstant i hele november og desember. Jeg er fremdeles sikker på at om ikke noe gjøres med lyset i feltet de nærmeste dagene, vil det skje en ulykke, da det er svært mange unger som er ute å går. Spesielt om morningen når de er på vei til skolen. mvh Odd Egil Flokketveit. Fjellprydveien 12. Randaber.

    Sendt inn av Odd Egil Flokketveit 21:58, søn. 29 desember 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?