Back to all reports

Fartsproblemer Simensbakken

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 17:58, lør. 9 november 2013

Sent to Statens vegvesen region øst and Vestre Toten 1 minute later

Ønsker fartsdumper eller annet fartsdempende tiltak i gata, gjerne også politikontroll. Det er 30 sone, og "ulovlig" oppsatte "Barn leker" skilt i gata, men til ingen nytte. Det går ofte veldig fort her, og det skal mye til for å rekke å stoppe for 3-4 åringer som får det for seg at de skal over veien. Foreldre må passe barna som hauker, om de er i nærheten av veien.

Det er også notert at de som ofte kjører verst, er eldre folk som har bodd i gata i mange mange år...

De siste 7-8 år har det vært stor utskiftning av beboere i gata og det har blitt vesentlig flere barn enn tidligere og kjøringen i gata er til stor bekymring.

Såvidt undertegnede er bekjent, skulle gata fra gammelt av egentlig være stengt for gjennomkjøring, og det er laget vei "bak", Frydenlundevegen, som skulle være den hovedveien folk skulle kjøre. Etter det ble påkjøring til ny riksvei 4 i området, så ble det skiltet mot Rv4 via Frydenlundvegen, men denne er som "omvei" å regne for de fleste, så de kjører heller Simensbakken, da den er åpen.

Iflg naboer som har prøvd å snakke til kommunen, så har de fått beskjed om at kommunen ikke ser problemet. Det er 30 sone, så ingen kjører jo da fortere enn lovlig. Samtidig er det jo også skiltet til Rv4 via Frydenlundvegen, så det er jo da heller ingen som velger å kjøre Simensbakken for å komme til Rv4... Vedkommende som har gitt dette uttrykket er kjent for å være notorisk vanskelig...

Fartsdempende tiltak kan være dumper, eller billigere sjikaner/avsperringer på sidene av veien.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 18:31, lør. 7 desember 2013

  • Ingen tiltak eller oppfølging er gjort.

    Posted anonymously at 18:31, lør. 7 desember 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.