Tilbake til alle rapporter

Nedklemt vegskulder

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 19:16, ons. 13 november 2013

Sendt til Statens vegvesen region midt og Leksvik 4 minutter senere

I denne svingen , og også litt nord for den, har vegskulderen gitt etter, etter mange år med tungtrafikk som har klemt den ned og laget en kant hvor man får den samme følelsen som om man kjører utenfor nylagt asfalt før det er blitt lagt på grus. Og om følge av dette er det farlig å ligge ute på vegkante , noe man må ved møtende trafikk, hvertfall med storbil. Når det i tillegg ligger slaps på vegkanten, kan det gå som det gjorde i dag, når en bil ble "hektet" av denne kanten, mistet styringen og stupte ned skråningen utenfor vegen. Burde kanskje vært litt bredere i svingen, en skulder som holder, og et autovern. vh Yrkessjåfør.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter