Tilbake til alle rapporter

Vannansamling og hjulsporene

Rapportert i kategorien Gater/Veier av John E. Solheim 13:18, fre. 29 november 2013

Sendt til Lindås og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Hei. På nordøstre side av tunnel ved strømkiosk til tunnel er veiskulder for høy og vann har ikke noe sted å renne vekk. Dere bør få ut en minigraver å skrape av terrenget uten for autovern. I tillegg har asfalteten dype hjulsporene gjennom krysset og tunnel litt lengre nord. Kryss, hjulsporene, vann i vei og mye tungtrafikk er en dårlig kombinasjon. Avskraping av terreng må rettes snarest! Asfalten burde hvert tatt med nå når det er en gjeng som holder på på Hundvin lengre nord på 57. I tillegg er det generelt for høye veiskulder flere steder langs 57. Gir dårlig avrenning, burde hvert skarpt i år før en satte ned brøytestikker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av John E. Solheim 11:12, tor. 2 januar 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter