Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerfelt

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Janicke Vincent 13:40, man. 2 desember 2013

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 5 minutter senere

Fra Elgveien og Ospelia er det nå veldig mange barn (8 stk bare i 1 og 2 klasse) som skal krysse denne gata for å komme til skolen. Det er satt opp et skilt med barn leker øverst i Oscar Kiærs vei - dette skiltet har nesten ikke farge igjen og det synes derfor ikke hva som står på det. Beboerne langs Oscar kiærs vei parkerer ofte bilene i veikanten og det gjør det vanskelig for bilistene og se barn som kommer ut fra Elgveien. Vi ønsker derfor et fotgjengerfelt i Oscar Kiærs vei, slik at barna kan krysse veien fra Elgveien til Elgveien på tryggere måte. Slik det er i dag, har vi ikke turt å la barna gå selv. Vi håper derfor dere kan hjelpe oss med dette. Hilsen Janicke Vincent På vegne av mange småbarns foreldre i Elgveien og tilstøtende gater i området.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter