Tilbake til alle rapporter

Bom i Selsbakkveien

Publisert av Rune Johnsen 18:25, tor. 30 januar 2014

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 5 minutter senere

Bommen nederst i Selsbakkveien er påkjørt for lenge siden av et kjøretøy. Dette har gjort bommen så skjev at den ikke når ned for låsing. En sykkellås fra en nabo hindrer nå uønsket trafikk. Dette er varslet om på kommunens sider for lenge siden, rett før jul, ingenting skjer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Rune Johnsen 18:57, tor. 27 februar 2014, markert som fikset

  • Nederste del av Selbakkveien på begge sider av bommen er grusveien blitt utvasket i dype renner av heftig regnskur. Er heller ikke blitt gruset opp noe siden våren i fjor (2013). Vært fint om denne delen av Selsbakkveien hadde blitt gruset opp igjen. Mvh Rune Johnsen, Selsbakkveien 92

    Sendt inn av Rune Johnsen 08:27, fre. 15 august 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter