Tilbake til alle rapporter

Dype hjulspor/skrap gata

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 09:56, man. 3 februar 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Drangedal og Statens vegvesen region sør 4 minutter senere

Det er stedvis dype hjulspor og løst, og biler kjører seg nesten fast. Bunnpanna slår nedi selv med en Volvo XC70. Veien er i utgandspunktet smal, og når møtende bil sklir ned i hjulspor, er dt vanskelig å møtes. Fint hvis gata kan skrapes så raskt som mulig. NB: Veien brukes til og fra Løvås barnehage; det er i perioder morgen/ ettermiddag "konsentrert" trafikk. Takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • KONGSBERG!!!! Problemet ble sendt til Drangedal! Dette er feil. Gjelder KOngsberg kommune i Buskerud. Mvh Mona

    Sendt inn av Mona Ulateig 10:13, man. 3 februar 2014

  • Problemet ble løst ved at gata ble brøytet samme dag.
    MEN - melding min kom til Drangedal kommune, og ikke til Kongsberg kommune selv om jeg skrev Løvåsveien, 3610 Kongsberg. Det er tydeligvis noe som ikke fungerer som det skal i systemet!!!!

    Publisert anonymt 11:20, man. 3 mars 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter