Tilbake til alle rapporter

Ekstremt dårlig veg

Rapportert i kategorien Hull i vei av Lars Degvold 17:53, tir. 25 februar 2014

Sendt til Statens vegvesen region sør og Notodden 2 minutter senere

Jeg bor i Bjarne Hansensvei og syns denne vegen er et kapittel for seg selv.. Stoppet faktisk en uttafor her i dag og spurte om vi i gata var uvenner med kommunen.!! Den er full av hull. Et annet problem er også på sommertid.Her går det busstransport for skolebarn i Lisleherad skole.Den bussen kan fint snu ved skolen og kjøre på asfaltvegen rundt istedefor i gjennom et boligfelt. Her støver husene ned og jeg vurderer og sende kommunen regning på vask av hus 1 gang i mnd. Det blir oljet/saltet innimellom men det varer ikke lenge da bussen dundrer forbi her flere ganger om dagen. dette er også helseskadelig for mine barn. Om denne busstraffikken skal fortsette må vegen opprustes ihht BK beskrivelse. Dem må tåle den tunge traffikken og må asfalteres med fartsdumper. Ser at dette blir sett på snarest.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:03, tir. 25 mars 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter