Tilbake til alle rapporter

Svært hullete veg ved bomstasjon

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 13:23, fre. 28 februar 2014

Sendt til Vefsn og Statens vegvesen region nord 2 minutter senere

I forb. med vegarbeidet på RV78 er grusstrekningen alf for dårlig vedlikeholdt, her må kjøres på mer grus og srapes snarest. Videre kan jeg nevne at jeg har registrert telehiv i veg fra bomstasjonen og mot Halsøy på nyvegen. Jeg betaler for mine bompasseringer, men det frister ikke å kjøre denne vegen da den er i svært dårlig forfatning stedvis. Også i Holandsvika der det er gravd for ny føring av vannledning.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det trengs kontinuerlig tilsyn på disse strekningene da regn og mildvær ødelegger kjørebanen. Anbefaler at alle Statens Vegvesen's biler melder fra til trafikkstasjonen så snart problemer oppstår for å forbedre arbeidsdagen til de som svarer telefonen ved 175.
    Videre nevnes omkjøringsveg fv252 fra Forsmo til Fustvatnet som tidvis ser ut som skogsveg. Her må drt gjøres noe.

    Publisert anonymt 12:03, søn. 30 mars 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter