Back to all reports

Elendige veier på storo

Reported in the Gater/Veier category by Erik Aasen at 19:54, man. 3 mars 2014

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Elendig og farlig veibane fra Disen trikkeholdeplass og ned til Thorshov. Verdens rikeste land med like dårlige veier som det er i noen av de fattigste land i verden. Staten burde vært flaue.men det er de ikke. De bare krever mer av oss bilister. fiks veien så vi slipper og ødelegge bilene våre.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 20:22, man. 31 mars 2014

  • Nei dette har ikke blitt løst ennå. De av dere som har ansvaret for denne veistrekningen burde ta dere en tur og sjekke hvor dårlig veistandaren er. Skal bli spennende og se om det skjer noe i 2014. Hvor skal jeg sende regningen når jeg kjører istykker bilen min ? Det eneste som snart duger opp Grefsenvn er tanks:-(

    Posted by Erik Aasen at 20:22, man. 31 mars 2014

  • Helt enig! Dette må da være en av Oslos dårligste veier. Man må kjøre slalom oppover for å unngå at lyspærer ryker og ødelagte felger.

    Posted anonymously at 13:05, tir. 8 april 2014

  • Still open, via questionnaire, 23:15, tor. 1 mai 2014

  • Problemet har fortsatt ikke blitt løst. Det virker ikke som om det er noen vilje til og gjøre det heller. Det hjelper lite og sende meg en påminnelse annen hver mnd. Send beskjed til de som har ansvaret for og fiks veier her i Oslo. Det er ikke bare denne veien som er dårlig. Ta dere en tur på Kjelsås og Grefsen og se på alle hull og dumper det er i hver eneste små vei.Få bevilget penger og få jobben gjort får vi ødlegger bilene våre enda mer...trenger ikke noe bilde her for og se hvor dårlig veiene er fra Sandaker og oppover til Kjelsås...ta dere en tur ut og se selv.

    Posted by Erik Aasen at 23:15, tor. 1 mai 2014

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?