Tilbake til alle rapporter

Farlige huller og sprekker RV 460

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 08:47, tor. 27 mars 2014

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lindesnes 3 minutter senere

RV 460 fra Vigeland og ut mot Spangereid har mange steder veldig dårlig asfalt med hull og sprekker som gjør det farlig å ferdes der og særlig for de av oss som ferdes der på 2 hjul. En ender opp med i stykkerkjørte hjul/ dekk og farlige situasjoner for de at biler svinger utenom de skadde partiene på veien. Gjelder særlig på strekkningen fra Lohnestrand ved avkjøringen til Åvik og til toppen av Lysestøl, fra avkjøringen til hyttefeltet Selvåg (ved Njervesanden) og til Klovnehaugen (Njerveåsen) og fra rundkjøringen ved Betania og ut til Gahre. Skadene gjelder vekselsvis i begge kjørerettninger. Med tanke på den trafikken som er på denne veien og trafikksikkerhet mener jeg det bør gjøres noe her ASAP!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • De verste hullene er blitt fyllt igjen, men enda mye sprekker og hull....

    Publisert anonymt 06:57, ons. 30 april 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter