Tilbake til alle rapporter

Manglende vedlikehold siden 1979

Rapportert i kategorien Hull i vei av Olav Næss 16:30, man. 7 mars 2011

Sendt til Flesberg mindre enn et minutt senere

FV98 i Flesberg kommune er et sammenhengende mareritt med sammenhengende ubrukelig veibane fra Svene til Djupedal.I vinter har flere bieleier opplevd dobling av pæreskifte p.g.a veibanen og også skade på oppheng/bærestag p.g.a. huller i veibanen.Ingen ting er/blir gjort.Minimal sikkerhetsansvar er utvist denne vinteren.Minimal høvling av issåle som var til tider ov er 20 cm.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Som andre lavt prioriterte veier i Buskerud,har FV 98 også fått/hatt en "prioritering"Der hvor skolebuss/buss går,blir vedlikeholdet sommer/vinter "litt" høyere prioritert enn andre deler av 98.Med tanke å at navnte veg traffikeres av tusenvis av hyttefolk hvert år til Blefjell i Flesberg kommune,er det merkelig at 98 i alle disse årene ikke er opppgradert overhodet???

    Sendt inn av Olav Næss 10:14, tir. 5 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:14, tir. 5 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter