Tilbake til alle rapporter

Mangler ved skilting

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Torstein Aarvik 16:15, man. 30 juni 2014

Sendt til Samnanger og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Kom tilfeldigvis inn på feil vei fra Tysse via idrettsplassen. Ved Fylkesvei 134 kom jeg til skilting av sykkelveier til Bergen og Voss. For å komme til Bergen kunne jeg svinge til venstre. For å komme til Voss kunne jeg svinge til høyre. Problemet er at veien slutter ved Kvitingvatnet etter 10,8km ved å ta til venstre. Om det hadde vært skiltet til Kvitingen hadde jeg kanskje skjønt tabben tidligere... Føler meg dum, men hørte fra lokale at det er mye trafikk av folk som kjører feil her... Skilt om blindvei, eller flytting av "til Bergen" skilting til over gaten ville hjulpet mye!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter