Tilbake til alle rapporter

Hull i vei

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 13:02, tir. 19 august 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region øst og Eidskog 3 minutter senere

Hull i vei v/Kryss Østmoveien 22-34

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skal se på saken

    Sendt inn av Dag Haugen 13:22, tir. 19 august 2014, markert som fikset

  • Problemet er ikke løst, og det er unødvendig å "se på saken". Veien er blitt brukt daglig mai-september grunnet arbeid med med vann avløp. GIVAS har brukt gravemaskiner, tunge transportkjøretøy og andre tunge trabsportervtil og fra. Veien er derfor nedslittvog trenger opprustning. Veihøvling har ført til ar veien nå ligger UNDER omkringliggende kanter, og skaper oppsamling av vann, som i sin tur blir til hull. Veien trenger oppgrusing - det har ikke skjedd på x antall år. Mvh. Terje Tønnessen, Snorres veg 13

    Sendt inn av Terje Tønnessen 13:01, tor. 16 oktober 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter