Tilbake til alle rapporter

Reparering av veien/Nytt dekke.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 20:28, man. 1 september 2014

Sendt til Sør-Fron og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Fylkesvei Rustvegen mellom Baksidevegen og Sønstelivegen trenger skikkelig restaurering da det er mye hull, sprekker og mye skader etter flommen i mai 2013. (Vannet rant under dekket og lagde mange kuler.) Veien skulle få nytt dekke i fjor høst. Men da snøen kom den dagen det skulle legges, ble det av naturlige årsaker utsatt. Trodde da i min enfoldighet at vi skulle få reparet veien i år. Men det som kun er gjort er ny veimerking. Til og med nede i hullene langs veien er det merket.... Vil ha veien reparet før vinteren settes inn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det meste av veien ble fikset. Kjempefornøyd :) Men må si jeg ble ovverrasket da de hadde begynt å legge ny asfalt rett ovenfor et hull. Istedet for å få tettet hullet,står det igjen. Tenker da at det blir fint for vårvannet å få tak der og lage det større.....

    Publisert anonymt 12:43, tor. 2 oktober 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter