Tilbake til alle rapporter

Manglende beskiltning for syklister

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 09:35, lør. 20 september 2014

Sendt til Statens vegvesen region midt og Gjemnes mindre enn et minutt senere

For å sykle over Krifastbrua fra Bergsøysida er det ikke godt nok merket at syklister skal krysse veien like før rundkjøringa for å passere bussholdeplassen og sykle under brua. De som ikke kjenner stedet, mange utenlandske syklister, sykler rett fram i rundkjøringa (følger vanlig skiltanvisninga), og derfra blir det umulig å komme seg på gang-og sykkelvegen på grunn av et høyt rekkverk. De har tung bagasje på sykkelen og det er derfor enda vanskeligere å løfte sykkelen over. De fortsetter derfor i selve kjørebanen. Jeg har gjennom årene fått flere klager på dette, også i år, etter den nylig foretatte "oppussinga". På andre siden er det satt opp røde veivisningsskilt. Dette ser ut til å være avglemt på nordsiden. Disse usselige små lille g/s-vegskiltene er ikke nok. Syklister lærer fort å ikke stole på dem da de allerfleste g/s-veger på landet fører til ingenting. Sett opp gode røde sykkelruteskilt("Molde" og "Eide" )på flere steder og problemet er løst. Berry van den Bosch, lokalkontakt Syklistenes Landsforening

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette ble meldt i september 2014. Og enten har den ansvarlige etaten ikke fått beskjed, eller man har nedprioritert saken. Bes om å ordne dette snarest. Fortsatt mangler det skiltning på Bergsøysida og syklister vil sykle i kjørebanen isf g/s-vegen fordi de ikke vet om den.

    Sendt inn av berryvdbosch@hotmail.com 11:26, man. 1 juni 2015

  • Nå vedlagt med bilder

    Sendt inn av Berryvdbosch@hotmail.com 21:02, ons. 3 juni 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter