Tilbake til alle rapporter

Farlig vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Kim Keppler 16:44, tor. 25 september 2014

Sendt til Askim og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Gurudveien blir brukt som en gjennomkjøringsvei av veldig mange som bor i Sollia, Nybråtveien og Frosterudveien. Fartsgrensa på veien tror jeg er 50, ser i allefall ingen skilt som sier noe annet. Men på denne veien blir det holdt godt over 50 til tider og trafikken forbi er stor. Hvor fort de på motorsykkel kjører tørr jeg ikke gjette på. Jeg vet det har blitt målt her før, men dette var midt i ferien for et år tilbake. Håper det kan bli gjort tiltak som fartsdumper, 30 sone o.l. Det er mange barn og ikke minst skoleelever som ferdes på denne veien. Jeg opplever nesten ukentlig nestenulykker mellom biler/syklister/personer i kryssene Fjellveien/Gurudveien, Gurudveien/Frosterudveien, Nybråtveien/Gurudveien da hastigheten er høy og kryssene er uoversiktelige.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:59, tir. 7 april 2015

  • Ingen forbedringer av vei skjedd.

    Sendt inn av Kim Keppler 21:59, tir. 7 april 2015

  • Fartsdemper er laget og fartsgrensen senket. Hjalp veldig.

    Sendt inn av Kim 18:34, ons. 16 januar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter