Tilbake til alle rapporter

Heei

Publisert av Kristina Johnsen Hage 18:56, man. 29 september 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nordreisa og Troms 4 minutter senere

Eg bor oppi moskodalen det mangler 4 lys den lange strenkinga du ser moskodal gruver skiltet. det mangle 4 lys, vi vil ha lys der. det begynne og bli mørkt om det er lys pæra som har gått-!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei, utbedring av kommunens gatelykter vil bli utbedret i januar 2016. Grunnet økonomi vil lyspunkter som har en mer omfattende feil enn lyspærer ikke bli prioritert. Dvs, at man riskirer at enkeltpunkter forblir mørke en stund fremover.

    Publisert anonymt 11:33, ons. 30 desember 2015

  • Dette skal nå være fikset. Enkeltpunkter kan være mørke, grunnen er da at det er noe feil med lysarmaturet. Disse feilene vil ikke bli prioritert i denne omgang.

    Publisert anonymt 14:12, tir. 9 februar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter