Tilbake til alle rapporter

Forslag om enveiskjøring

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 15:11, tir. 22 mars 2011

Sendt til Oppegård 4 minutter senere

Nordbråtenveien er plaget med stor gjennomgangstrafikk.
Det kan virke som om GPS navigasjon peker strekningen ut som beste alternativ for å kjøre til Holmlia fra Skiveien. Bilene kjører alt for fort i denne trange gaten og skaper farlige situasjoner for barn. Foreslår innføring av enveiskjøring i Nordbråtenveien mot Ormerudveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:57, tir. 19 april 2011

  • Svar fra Oppegård kommune:

    Nordbråtanveien er en av mange boligveier i kommunen og har forholdsvis liten trafikk.
    Innføring av restriksjoner har alltid uheldige følger og vi har vurdert saken slik at det vil være flere ulemper enn fordeler med å innføre enveiskjøring. Fordelene er en reduksjon av trafikken og et klarere trafikkbilde. Ulempene er større omveier med større trafikkbelastning i det tilstøtende veisystemet, vanskeligere å finne fram for ukjente, omveier for beboerne og omlegging av ruter for post, renovasjon, syklister (barn) vil likevel sykle mot kjøreretningen, m.m. De avgjørende momentene i denne saken er at fartsnivået vil øke og at bilistene viser liten respekt for skilting som ikke håndheves.

    Således beklager vi å måtte meddele Dem at Deres forslag ikke vil bli tatt til følge.

    Publisert anonymt 08:28, ons. 11 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter