Tilbake til alle rapporter

Gangvei

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av johnny olsen 10:35, tir. 9 desember 2014

Sendt til Statens vegvesen region nord og Sortland 5 minutter senere

Sortland komune var for ca 1 år siden å saget ned en del trær å grener i dette området som er et gangfelt.Dette ligger enda her,håper komunen kunne kommet å ryddet opp dette før kong vinter setter inn.Til tider ligger dette til hinder for både trafikanter å brøytemanskaper, når d har vært mye vind å dårlig vær.Har selv vært å ryddet av gangfeltet til tider.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Håper at komunen kan hente disse trærne å grener som di har saget ned.D er nå ca 2 år siden komunale personel var å saget dette ned.Ser veldig stykt ut slik d er blitt forlatt,så d har jo vært fint om dette kunne ha vært ryddet opp til 17 mai.Har tidligere gitt beskjed om dette,men uten respons fra komunen.Flere naboer her har også tatt kontakt med komunen men ingen ting er blitt gjort.Slik jeg ser d er d ikke lange tiden d tar å få dette ryddet opp.Håper på respons fra komunen denne gang.

    Sendt inn av Johnny Olsen 16:12, tor. 7 mai 2015

  • Henviser til tidligere innsendte raporter anngåanes dette.

    Sendt inn av Johnny Olsen 19:50, tir. 2 juni 2015

  • Oppdatering

    Sendt inn av johnny olsen 16:30, tor. 3 september 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter