Tilbake til alle rapporter

For høy hastighet, feil bruk av veg

Rapportert anonymt 23:51, fre. 2 januar 2015

Sendt til Hedmark og Trysil 3 minutter senere

Vestsidevegen er en veg med 40 km/t fartsgrense, som ofte brytes. Det er til tider farlig å bruke vegen til gangtrafikk, spesielt når det er snø da vegen blir smalere. Vegen har ikke fortau for myke trafikanter.

Det har tidligere vært noen enkle fartsdempende tiltak som nå er tatt bort. Nye fartsdempende tiltak ønskes straks tilbake, gjerne i form av fartsdumper.

Vegen er også gjenstand for trailere til industriområdet i sør. Dette skaper farlige situasjoner og mye støy. Kan det settes opp bom sør for boligfeltet for å hindre gjennomkjøringen?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter